Begeleide intervisie

Intervisie

Bij intervisie komt een vaste groep collega’s regelmatig bij elkaar om op een plezierige, zinvolle en verdiepende manier van gedachten te wisselen over alle aspecten van het vak. Het doel is om het eigen functioneren te onderzoeken en daar waar gewenst te optimaliseren. Er wordt gebruik gemaakt van de vertrouwensband van de groep en van de persoonlijke verschillen in hoe men in hetzelfde vak omgaat met herkenbare persoonlijke en actuele vraagstukken.
Intervisie levert naast waardevolle oplossingsstrategieën, ideeën en bijzondere intercollegiale contactmomenten ook (intercollegiale) toets punten op ten behoeve van de accreditatie.

Wat kun je van mij verwachten?
Inzet van mijn ervaring met het procesmatig begeleiden van groepen. Daarnaast zorgt mijn ervaring als huisarts ervoor dat ik inhoudelijk blijf aansluiten bij de groep.
Ik verzorg de logistiek en de planning en desgewenst de accreditatie ten behoeve van de herregistratie tot huisarts of medisch specialist.

Waar?
Bij voorkeur in mijn praktijkruimte te Berkenwoude. Op aanvraag bestaat de mogelijkheid om bijeenkomsten op locatie te houden. Dit kan zijn in een vergaderruimte van een ziekenhuis of wisselend bij groepslid thuis.

Kosten
De kosten voor intervisie kun je op aanvraag verkrijgen en is afhankelijk van de wensen van de groep.
Een richtprijs is mijn uurtarief van € 110. Voor deze scholingsactiviteit bereken ik geen BTW.*
Voor zelfstandig ondernemers zijn de kosten fiscaal aftrekbaar.
Bij loondienstverband kan intervisie bekostigd worden vanuit het Persoonlijk Budget.

*Ik ben CRKBO gecertificeerd. Dit houdt in dat er een BTW-vrijstelling geldt voor het verstrekken van onderwijs aan medisch specialisten in opleiding. Dit zijn alle leertrajecten die ik uitvoer en die te maken hebben met het versterken van de competentie voor medici in werk.

Interesse of aanmelden?
Neem contact op via het contactformulier op deze website. Ik maak dan graag een telefonische afspraak voor kennismaking en/of nadere informatie.