Individuele begeleiding

Coaching of individuele scholing

Wat kun je van mij verwachten?
Ik ben onafhankelijk van het ziekenhuis, instelling of centrum waar je werkt. Je kunt inzet van mijn ervaring als coach en huisarts verwachten in een veilige setting. Ik help effectieve en niet effectieve patronen in denken, voelen en gedrag te herkennen, waardoor situaties in een ander perspectief kunnen worden geplaatst. Hierbij ga ik confrontatie niet uit de weg.
Mijn uitgangspunt is de autonomie van mensen. Ik sluit daarom aan bij jou en je vraag. Bij de intake maken we een gezamenlijke inschatting hoe het coachingstraject vorm en inhoud kan krijgen.
Redenen waarom collega’s mij in de afgelopen jaren hebben benaderd vind je onder jouw doelgroep op deze website.

Waar?
In mijn praktijkruimte of op verzoek op een andere locatie.

Wanneer?
In overleg bepalen we een geschikt tijdstip. Starten op korte termijn is mogelijk.

Kosten
Mijn uurtarief bedraagt € 110. Voor zelfstandig ondernemers zijn deze kosten fiscaal aftrekbaar. Bij loondienstverband kan aanspraak gemaakt worden op het Persoonlijk Budget. Wanneer het een scholingsactiviteit * betreft reken ik geen BTW.

Meer informatie of aanmelden?
Neem contact op via het contactformulier op deze website. Ik neem dan zo spoedig mogelijk telefonisch contact met je op om je specifieke vraag te beantwoorden.

* Ik ben CRKBO gecertificeerd. Over individuele coaching zonder dat het onderdeel uit maakt van een vorm van onderwijs dien ik BTW te rekenen.